GRATIS EVENT
Vind subsidies voor uw investeringen

22 FEBRUARI 2018
14.30 - 17.00 UUR

Alles over subsidies en fiscale kortingen voor uw investeringen en een afsluitende netwerkborrel. Het event Subsidies voor duurzame investeringen in uw bedrijf staat volledig in het teken van kansen benutten. Ontdek welke kansen subsidies u bieden!

Gaat u investeren in uw bedrijf of bedrijfspand? Dan zijn er fiscale regelingen en subsidies waarvan u gebruik kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor duurzame oplossingen. Vindsubsidies ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers bij het benutten van financieringskansen voor investeringen.

Treedt u in de voetsporen van Heracles Almelo?
Een investering voor de toekomst gedreven door duurzaamheid en innovatie. De vernieuwbouw van het Polman Stadion werd mede mogelijk gemaakt met behulp van subsidies. Hierbij werd Vindsubsidies ingeschakeld om de maximale subsidiemogelijkheden te benutten. Dit heeft onder meer geleid tot waardevolle investeringen voor onder meer de LED-verlichting en veldverwarming.

Voorkom dat u financieringskansen misloopt
Om kansen te kunnen benutten, moet je ze eerst zien. Ervaring leert dat veel bedrijven kansen mislopen doordat ze geen weet hebben van de uiteenlopende mogelijkheden. Voorkom dat u onnodig kansen misloopt en raak tijdens dit event geïnformeerd en geïnspireerd over financieringsmogelijkheden waaronder de Energie Investeringsaftrek, Milieu Investeringsaftrek en de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).

Stel uw subsidievraag
Kom direct in actie en maak onderdeel van een interactieve sessie, waarbij u direct waardevolle feedback kunt inwinnen over uw idee of projectvoorstel.

Programma

14.30 uur

Inloop

15.00 uur

Start presentaties over financieringsmogelijkheden voor duurzame investeringen

16.00 uur

Stel uw subsidievraag

16.30 uur

Netwerkborrel


 

Voor welke investeringen vond Vindsubsidies nog meer subsidie?

Thialf

Ekro - VanDrie Group

Ten Brinke Group

Europastry

www.vindsubsidies.nl - info@vindsubsidies.nl - +31(0)88-2020400

  © Copyright Idox plc

  © Copyright Idox plc